We slice it for diner!

Natuurlijk ken je carpaccio als meest bekende én favoriete voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht is carpaccio een héél goed idee. Je kunt onze carpaccio’s bestellen als voorgerecht, hoofdgerecht, baguette, wrap of als salade. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel én daarom worden de verschillende carpaccio’s gemaakt van hoogwaardige vis, vlees en groente producten op restaurantniveau. Onze menukaart is samengesteld én onder de loep genomen door diverse chefs werkzaam in restaurants uit het hogere segment.  Op deze manier kunnen we je de ideale combinatie van carpaccio en beleg aan je voorschotelen.

Heb je een allergie? Laat het ons weten! Veel van onze producten zijn allergenenvrij voor je te bereiden!

Franchise

De ongekende populariteit van Barpaccio in Gouda heeft ons ervan overtuigd dit concept uit te kunnen dragen naar de rest van Nederland. Dit concept is in het leven geroepen om ongebruikte horecaruimte in de avonduren te optimaliseren. Een perfecte aanvulling voor dag horecazaken en lunchrooms. Dit concept is voor franchisenemers makkelijk te implementeren en direct omzetverhogend. Meer informatie of interesse? Check onze franchise pagina.

We slice it all…

Carpaccio

Barpaccio draait om dat ene gerecht in heel veel variaties; Carpaccio! Maar, wat is carpaccio nou eigenlijk?

Carpaccio is dun gesneden rauwe runderlende. Het gerecht is bedacht in 1950 in Venetië, Italië door Giuseppe Cipriani. Hij verzon een gerecht voor een gravin die speciale dieetwensen had en vernoemde het gerecht naar de schilder van de gravin die heel vaak de diep rode kleur van carpaccio gebruikte in zijn schilderijen.

Meat, fish & vegan

In de webshop van Barpaccio, vind je niet alleen de originele carpaccio van runderlende, maar ook van andere vlees, vis en groentesoorten. Zo bestaat de menukaart uit gerechten die iedereen aanspreekt en is deze tijdloze klassieker eindeloos te innoveren! Of zoals ons motto luidt: We slice it all!

We slice it for diner!

Natuurlijk ken je carpaccio als hét favoriete en bekende voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht is carpaccio een héél goed idee. De carpaccio’s worden geserveerd als voorgerecht, hoofdgerecht, baguette, wrap of als salade. Hierdoor is het product geschikt voor iedere gelegenheid en gezelschap. Dus óók als volledige avondmaaltijd.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel én daarom worden de verschillende carpaccio’s gemaakt van hoogwaardige vis, vlees en groente producten op restaurantniveau.

Onze menukaart is samengesteld én onder de loep genomen door de sterrenchef van Relais & Châteaux Weeshuis Gouda. Op deze manier kunnen we je de ideale combinatie van carpaccio en ingrediënten aan je voorschotelen.